Nová letecká linka z Bratislavy do Čiernej Hory, Podgorica

– Na Letisku M. R. Štefánika pribudne nová zaujímavá destinácia a to priame letecké spojenie do Čiernej Hory, do metropoly Podgorica. Pre cestovateľov je tak možné dostať sa do tejto krajiny za menej než hodinu a pol priamo z Bratislavy.

Nová letecká linka z Bratislavy do Čiernej Hory, Podgorica

Letecké spojenie bude prevádzkovať spoločnosť Air Montenegro. Do Čiernej hory sa bude lietať 2-krát týždenne a to v utorok a v sobotu. Linka bude spustená 17. júna 2023.

S potešením ohlasujeme priamu linku, ktorá spojí naše krajiny, z Bratislavy do Podgorice. Veríme, že tak prispejeme k návštevnosti Čiernej Hory a jej prezentácii na Slovensku ako krajiny, s početnými prírodnými krásami a bohatým kultúrnym dedičstvom. Zároveň sme radi, že priblížime hlavné mesto Slovenska aj našim obyvateľom,“ uviedla spoločnosť Air Montenegro.

Podľa predsedu predstavenstva a generálneho riaditeľa bratislavského letiska, Ing. Dušana Keketiho má nová destinácia veľký potenciál: „Čiernu Horu považujeme za destináciu, ktorá je čoraz populárnejšia. Nie je to len kvôli moru, ale aj kvôli samotnej hornatej krajine, výnimočným národným parkom, kde majú návštevníci čo objavovať.“

Mesto Podgorica je vzdialené od mora približne 65 kilometrov. Krajina je známa nielen svojimi plážami, ale zaujímavé sú aj hornaté zálivy a zátoky, ktoré pripomínajú fjordy. Na severe krajiny sú krásne pohoria, najznámejší je Národný park Durmitor. Letenky do Čiernej Hory je už možné zakúpiť na webovej adrese leteckej spoločnosti: Air Montenegro | Home